Kuuba - Havanna - Varadero lomalennot

Lomamatkalle Kuubaan ja saaren pääkaupunkiin Havannaan. Havannassa olohuoneet avautuvat kadulle ja perhe-elämää esitellään avonaisista ovista. Yli kahden miljoonan asukkaan Havanna on yksi maailman kiehtovimmista pääkaupungeista. La Habana Viejassa kaupungin tunnelma on aidoimmillaan. Vanhat Amerikanraudat ovat yksi Kuuban tunnetuimmista tavaramerkeistä.

Havanna

Kuuban lomamatkat, Havanna

Rentoudu Havannassa kahvikupillisen ja oikein tumman kuubalaisen rommin parissa ja valmistaudu hauskanpitoon. Pimeys laskeutuu Karibialla nopeasti ja tropiikin yö on musta ja kostea. Ja kaikkialla soi musiikki! Kuubassa kuulet salsaa menitpä minne tahansa. Eläväiset karnevaalit, kabareet ja konsertit tempaavat mukaansa.

Kuubalainen katukahvila ja Amerikanrauta


Varadero

Varadero on Kuuban parasta ja kehittyneintä loma-aluetta ja rannat ovat suoraan sanoen mahtavat. Ja hotelleja on jokaiseen makuun. Varaderon parikymmentä kilometriä pitkät, huolella vaalitut valkoiset hiekkarannat ja häikäisevän turkoosi meri mykistävät pohjoisesta tulijan. Varadero on täydellinen lomakohde sinulle, joka haluat rentoutua auringossa ja nauttia rantaelämästä!

Rantalomaa Kuuban lomakohde Varaderossa

Varaa matka Varaderoon ja nauti kristallinkirkkaista vesistä ja vitivalkoisista rannoista huojuvine palmuineen. Snorklaa, sukella tai pelaa golfia. Tässä trooppisessa paratiisissa on aina jotain tekemistä, ja voit valita mieleisesi useista tarjoamistamme retkistä.

Varaderon hiekkarantaa

Varaderossa on tekemistä vaikka millä mitalla, jos haluat välillä vaihtaa rantaelämän hieman aktiivisempaan lomaan. Varadero-lomakaupungin iltaelämä on romanttista tai vauhdikasta, mitä kukin sitten haluaakin. Voi lähteä illallisristeilylle, istumaan iltaa tunnelmallisiin baareihin, katsomaan maailmanluokan kabareeviihdettä tai hakeutua diskojen sykkeeseen.