Joulumatka - Varadero, Kuuba

All Inclusive-hotelli Meliá Las Antillas sijaitsee aivan Kuuban tärkeimmän, maailmankuulun Varaderon rannassa. Varadero on kuuluisa mahtavista terasseista ja puutarhapoluista, huvimajoista, järvistä ja puistoista. Hotelli Meliá Las Antillas on hyvin tunnettu kauniista aulassa riippuvasta puutarhasta, luonnonvalosta ja upeista näkymistä.

Hotelli Meliá Las Antillas - allas-alue

Tutustu ja varaa joulumatka »

Eksoottisten Karibian riippuvien puutarhojen, merielämän monipuolisuuden, rehevän kasvillisuuden ja nautinnollisten ulkoilumahdollisuuksien ympäröimä korkeatasoinen neljän tähden All Inclusive Melia Las Antillas lomakeskus kattaa 60000 m² alueen ja on täydellinen paikka vain yli 16-vuotiaita aikuisille. Hotelli Meliá Las Antillas tarjoaa viihtyisät huoneet, herkullisia gourmet-aterioita, ja tilat nauttia urheilusta maalla ja vedessä.

Hotelli Meliá Las Antillas - huone Hotelli Meliá Las Antillas - huone

Hotelli tarjoaa Junior Sviittejä & Sviittejä upealla näköalalla puutarhaan ja merelle. Huoneistot sijaitsee viisikerroksisessa rakennuksessa ja 3 kerroksisissa bungaloweissa Concierge Floor -tason palveluin ja mukavuuksin. VIP lounge, panoraamahissit; altaat porealtaineen, ihanteelliset uimarannat rantaelämään ja auringonlaskun katseluun, tenniskenttiä ja rantalentopalloa, kuntosali ja kauneussalonki, erityisravintoloita joissa lisänä elävää musiikkia; baareissa kaikenlaisia juomia, viinejä ja samppanjaa, Fun Pub, kokoushuone ryhmille; huvimaja ja erityisalueita häitä varten. Meliá Las Antillas hotellin raikas ja eloisa tunnelma tekee siitä täydellisen vaihtoehdon aikuisille, nuorille ja pariskunnille.

Kahden hengen huone, All inclusive, Parveke

Lähtöaika: 18/12/2013 08:05 Mistä: HELSINKI/ Lentoasema(HEL)
Paluuaika: 01/01/2014 14:45 Kesto: 15 vrk

Papagaio rantapoukama

Tutustu ja varaa joulumatka »